TV der bevæger dig

Medier samarbejder over grænsen

På billedet underskrives aftalen mellem de to mediehuse. Fra venstre er det David Nielsen, Lars Kersting og Henrik Damgaard-Hansen, fra Syddanske Medier, og Hanna Andresen, Christian Arbien og Britta Pilz fra den nordtyske koncern.

Syddanske Medier i Esbjerg har indgået en aftale om samarbejde med den nordtyske medie-koncern SHZ. Samarbejdet omfatter salg og bookning af annoncer på tværs af grænsen.

SHZ (Schleswig-Holsteinischer Zeitungsverlag) udgiver bl.a. 14 dagblade syd for grænsen. Med samarbejdet kan SHZ sælge og booke annoncer til Syddanske Mediers dagblad, JydskeVestkysten. Det samme gælder den anden vej.

- Vi er glade for aftalen med SHZ, siger salgsdirektør Hanrik Damgaard-Hansen, Syddanske Medier i en pressemeddelelse. Både nord og syd for den dansk-tyske grænse er forbrugere i stigende grad opmærksomme på mulighederne på den anden side af grænsen. Og som en naturlig følge heraf opstår et øget annonceringsbehov på tværs af grænsen. Med den nye samarbejdsaftale med SHZ opnår begge parter en bedre adgang til annoncører i grænseområdet.

Samarbejdsaftalen blev onsdag underskrevet i Flensborg.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden