TV der bevæger dig

Melder AC Horsens til politiet

AC Horsens er meldt til politiet. Ikke for noget på fodboldbanen, men for en teknisk fejl i bestyrelseslokalet.

Finanstilsynet har anmeldt AC Horsens til politiet. Superligaklubben beskyldes for ikke at have oplyst om ændringer i bestyrelsen ved en aktietegning i foråret.

Finanstilsynet er gået til politiet med sagen, fordi det er tilsynets opfattelse, at AC Horsens burde have udarbejdet et tillæg til aktieprospektet, der gjorde opmærksom på ændringer i bestyrelsen.

Ærgerligt og beklageligt

Finanstilsynet mener ikke, at investorerne fik tilstrækkelige oplysninger om, at flere bestyrelsesmedlemmer fratrådte. Den slags oplysninger anses for "væsentlige nye omstændigheder".

Bestyrelsesformand i AC Horsens Ole Simonsen ærgrer sig over forløbet.

- Det er både ærgerligt og beklageligt med politianmeldelsen, for vi lægger stor vægt på at overholde de regler, der er forbundet med at være en børsnoteret virksomhed - regler Finanstilsynet tolker anderledes, end vi gjorde, siger Ole Simonsen i en pressemeddelelse.

- Vi har hele vejen igennem forløbet været lydhør over for Finanstilsynet og har udelukkende handlet i god tro.

- Vi rådførte os med forskellige relevante parter i forbindelse med vores aktieemission og var af den klare overbevisning, at vi havde gjort alt korrekt i forbindelse med vores aktieemission og generalforsamling, lyder det fra Ole Simonsen.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden