TV der bevæger dig

Melder AC Horsens til politiet

AC Horsens er meldt til politiet. Ikke for noget på fodboldbanen, men for en teknisk fejl i bestyrelseslokalet.

Finanstilsynet har anmeldt AC Horsens til politiet. Superligaklubben beskyldes for ikke at have oplyst om ændringer i bestyrelsen ved en aktietegning i foråret.

Finanstilsynet er gået til politiet med sagen, fordi det er tilsynets opfattelse, at AC Horsens burde have udarbejdet et tillæg til aktieprospektet, der gjorde opmærksom på ændringer i bestyrelsen.

Ærgerligt og beklageligt

Finanstilsynet mener ikke, at investorerne fik tilstrækkelige oplysninger om, at flere bestyrelsesmedlemmer fratrådte. Den slags oplysninger anses for "væsentlige nye omstændigheder".

Bestyrelsesformand i AC Horsens Ole Simonsen ærgrer sig over forløbet.

- Det er både ærgerligt og beklageligt med politianmeldelsen, for vi lægger stor vægt på at overholde de regler, der er forbundet med at være en børsnoteret virksomhed - regler Finanstilsynet tolker anderledes, end vi gjorde, siger Ole Simonsen i en pressemeddelelse.

- Vi har hele vejen igennem forløbet været lydhør over for Finanstilsynet og har udelukkende handlet i god tro.

- Vi rådførte os med forskellige relevante parter i forbindelse med vores aktieemission og var af den klare overbevisning, at vi havde gjort alt korrekt i forbindelse med vores aktieemission og generalforsamling, lyder det fra Ole Simonsen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden