TV der bevæger dig

Mens Anders sov, blev hans handicapbil stjålet

Anders H. Hanssen fik sin nye Mercedes Sprinter den 6. april. Nu er den blevet stjålet fra hans hjem i Esbjerg. Foto: Privatfoto/Anders H. Hanssen

Anders H. Hanssen fik mandag morgen stjålet sin næsten nye Mercedes Sprinter, og selvom flere tusinde forsøger at hjælpe på Facebook, er den fortsat sporløs forsvundet.

Det er en fortvivlet Anders H. Hanssen, der lige nu sidder i sit hjem og håber, der snart er nyt om hans bil.

Omkring klokken fem mandag den 16. juli forsvandt bilen af mærket Mercedes Sprinter fra Nørvangen i Esbjerg. Siden da har den 28-årige esbjergenser med egne ord været mere eller mindre stavsbundet til sit hjem.

- Jeg bruger min bil til alt. Når jeg skal ud og handle, når jeg skal til læge, eller når jeg skal til fodboldkamp, siger Anders H. Hanssen, der har anmeldt tyveriet til politiet.

Anders H. Hanssen er spastiker og sidder i kørestol. Derfor er han meget afhængig af sit køretøj, der er handicapvenligt og blandt andet har en lift.

Uden bilen er det begrænset, hvor meget han kan komme ud af huset.

- Jeg er utrolig fastlåst, selvom jeg gennem kommunen har fået en midlertidig kørselsordning, giver det mig slet ikke samme muligheder som før, siger han.

Stor opbakning på Facebook

Anders H. Hanssens bror har lagt et billede af bilen på Facebook - sammen med en opfordring til, at opslaget gerne må deles. Og det er det i den grad blevet. I skrivende stund ikke færre end 8.400 gange.

- Det er helt vildt, siger Anders H. Hanssen.

Foreløbig har den store opbakning dog ikke resulteret i oplysninger, der kan være med til at opklare, hvor bilen er blevet af. 

Ifølge Anders H. Hanssen har Esbjerg Kommune lovet at hastebehandle sagen, men han frygter alligevel, at der kan gå flere måneder, før han får bevilliget en anden handicapbil.

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu