Mere end 20.000 så årets forestilling af Jels Vikingespil

Mere end 20.000 tilskuere kiggede forbi, da Jels-vikingerne fremførte årets forestilling, Thor, Hammer og Kærlighed.

Den 30. juni i år havde Jels Vikingespils årlige forestilling premiere. I år havde forestillingen navnet Thor, Hammer og Kærlighed - og det har mildest talt været en succes.

quote

Det vidner om, at vi har ramt den rette kombination af underholdning for hele familien.

Bruno Bennedsen, formand, Jels Vikingespil

Forestillingen løb frem til i går, den 16. juli, hvor de henrykte arrangører kunne berette, at årets mål var nået. 20.128 gæster kiggede nemlig forbi arrangementet. Det er første gang i mere end 30 år, at besøgstallet når op over 20.000.

- Det vidner om, at vi har ramt den rette kombination af underholdning for hele familien. Fra velkomstvikingerne, der tager imod gæsterne på torvet, boderne, der forsøder gæsternes aften med både souvenirs, mad og drikke, buffeten i Valhal, til forestillingen og den efterfølgende fest i Valhal, fortæller formanden for Jels Vikingespil, Bruno Bennedsen.

Det er Thomas Howalt, der har skrevet årets manuskript, og selv samme mand skal forsøge at overgå den succesfulde forestilling næste år til Jels-vikingernes 2018-forestilling, der starter den 6. juli. Skal man have billetter, skal man dog være klar allerede 1. december i år.