Mestre forlænger med træner

Han har vundet to danske mesterskaber og to pokaltitler med SønderjyskE. Nu bliver han forlænget som træner.

Ishockeymestrene for SønderjyskE har forlænget kontrakten med den canadiske træner Dan Ceman med to år.

- Forlængelsen af samarbejdet med Dan Ceman var, i kraft af hans daglige arbejde, for os en helt enkel og naturlig beslutning. Han har en dybt professionel og utroligt dedikeret tilgang til tingene.

Han er altid velforberedt til både træningspas og kampe og meget vigtigt har han også spillertruppens fulde opbakning og respekt.

Vi skal fortsætte det målrettede arbejde på både resultater og udvikling, og jeg ser meget frem til det fortsatte samarbejde med Dan Ceman ved roret, siger sportschef Søren Stockfisch.

Dan Ceman er glad:

- Jeg er for det første beæret over at have forpligtet mig for de næste to sæsoner i klubben. Min kone og jeg har kaldt Vojens for ?hjem? i efterhånden mange år, og vi er meget begejstrede over at det også vil fortsætte i de kommende år, siger Dan Ceman.

- Det er for mig et privilegium at arbejde for en så professionel organisation, som SønderjyskE. Det er hver dag en fornøjelse at arbejde med så mange engagerede og hårdtarbejdende mennesker. Og det er uanset, om det er folkene i administrationen, den sportslige ledelse og ikke mindst vores frivillige materialefolk og holdledere, som i løbet af en sæson bruger utroligt mange timer på at servicere alle på ligaholdet.

- Vi ville naturligvis ikke være, hvor vi er, uden vores spillere, der uge efter uge gør os og sønderjyderne stolte. Jeg ser virkelig frem til at fortsætte samarbejdet med vores stærke gruppe af etablerede spillere og gruppen med meget talentfulde spillere.

- Det er en stor udfordring at balancere de sportslige resultater i ligatabellen med den fortsatte udvikling af klubbens egne talenter. Men det er en udfordring, som vi også i de kommende sæsoner vil have meget stor fokus på at løse, siger Dan Ceman.