Midtbanespiller vender hjem til Sønderjylland

Sønderborgdrengen Søren Frederiksen er hentet i Viborg FF. Fra nytår tørner han atter ud for Sønderjyske.

I drenge- og ungdomsårene snørede Søren Frederiksen støvlerne i SUB Sønderborg, og senere gik turen til SønderjyskE. Siden har den 27-årige midtbanespiller været omkring flere danske og udenlandske klubber, men fra nytår vender han hjem til Sønderjyske på en 2½-årig kontrakt.

- Søren Frederiksen skal primært bidrage på midtbanen og kan i øvrigt spille mange pladser på holdet. Han er en utroligt fleksibel og klog spiller og er bare firmaets mand, der spiller der, hvor der er brug for det. Vi ser ham dog primært på de offensive positioner på midtbanen centralt og på kanterne, siger sportschef i Sønderjyske fodbold, Hans Jørgen Haysen, i en pressemeddelse fra klubben.

quote

Det bliver godt at få Søren Frederiksen hjem igen. Vi kender ham rigtig godt, og han kender klubben ud og ind.

Hans Jørgen Haysen, sportschef, Sønderjyske fodbold

Da Søren Frederiksen spillede for Sønderjyske i første omgang, blev han købt af mestrene fra FC København. Hovedstadsklubben købte Frederiksen, og lejede ham kort tid efter tilbage til sønderjyderne. Offensivspilleren har siden været en del omkring. Udover København har Søren Frederiksen også spillet for Vejle Boldklub Kolding, AaB, KR Reykjavik og senest Viborg FF.

- Det bliver godt at få Søren Frederiksen hjem igen. Vi kender ham rigtig godt, og han kender klubben ud og ind. Han har oplevet både med- og modgang i de klubber, han har spillet i, men den seneste sæson har han spillet på et højt niveau. Det vil vi gerne bibeholde og løfte endnu et trin fra vinterpausen, slutter sportschefen.

Søren Frederiksens kontrakt med Sønderjyske løber fra nytår til den 30. juni 2020.

Den nye sæson i Superligaen begynder fredag, hvor AGF tager imod AC Horsens klokken 18.00. Sønderjyske indleder sæsonen lørdag klokken 18.30, hvor Randers FC kommer på besøg på Sydbank Park i Haderslev.