Mikkel tog Facebook med storm – han elsker både mudder og pænt tøj

På Facebook griner mange med på interviewet med femårige Mikkel, som elsker at blive beskidt. Han er dog lige så begejstret for skjorte og butterfly, fortæller hans mor.

Mikkel har et legehus i haven, en pedaltraktor og en pony. Han er et rigtigt udendørs-barn, der ikke er bange for at få jord under neglene.

- Han elsker natur. Han vil være ude hele tiden, siger Birgitte Fey, som er mor til Mikkel.

quote

Han har en livlig fantasi.

Birgitte Fey om sin femårige søn Mikkel

Til dagligt går Mikkel i Visby Børnehus. Daginstitutionen har fået Det Grønne Flag af Friluftsrådet, fordi de er gode til at få de små ud i det fri - året rundt.

Det var i den anledning, at TV SYD besøgte Visby Børnehus. Her talte vi med Mikkel, og han fortalte, at han altid graver i mudder, fordi det er sjovt.

Det nikker hans mor genkendende til, for hun er vant til, at flyverdragten skal vaskes flere gange om ugen.

- Hvis han er beskidt, så ved jeg, at han har haft det sjovt, fortæller hun.

Mikkel elsker fest

I interviewet med Mikkel påstår han, at mor og far ofte siger til ham, at han ikke må blive beskidt, fordi de skal til fest. Den kommentar aner Mikkels mor ikke, hvor kommer fra.

- Han har en livlig fantasi, fortæller Birgitte Fey og tilføjer:

- Men han elsker fest, og det er en fest, hvis bare vi skal spise hos hans bedsteforældre. Så skal han have skjorte og butterfly på.

Har set det 50 gange

Sønderjyske Mikkel har taget Facebook med storm. Videoen med ham er indtil videre set 50.000 gange, og det vælter ind med positive kommentarer, hvor folk griner med på Mikkels svar - og dialekt.

Mikkel selv er også begejstret for sin debut i fjernsynet. Han sad klar foran skærmen mandag aften, da indslaget med ham blev sendt, og siden har han også grint af sig selv på Facebook.

- Han har set det 50 gange. Han synes det er så sjovt, siger Birgitte Fey.