TV der bevæger dig

Millionstøtte til markedsføring af Vadehavet

Foto: Knud Erik Christensen Foto: KNUD ERIK CHRISTENSEN

Region Syddanmark støtter markedsføringen af Vadehavskysten med 1 million kroner. Målet er at gøre Vadehavskysten endnu mere salgsbar.

En række erhvervsdrivende langs Vadehavskysten har taget initiativ til fælles markedsføring af de mange natur- og kulturoplevelser, der findes fra Blåvand i nord til Tønder i syd. Det sker i en ny organisation Vadehavskysten F.M.B.A. Esbjergs turistchef Henrik Vej Kastrupsen er ankermand på tiltaget.

Målet er at gøre Vadehavskysten endnu mere salgsbar, og samtidigt ønsker man med en ny hjemmeside om vadehavskysten at skabe en enkel og overskuelig indgangsvinkel overfor både nye turister, men også over for de mange tusinde turister, der allerede har fundet vej til Vadehavskysten. 

- Vi støtter Vadehavskysten, fordi vi gerne vil bakke op om projekter, der bidrager til væksten inden for turisterhvervet. Her går erhvervslivet forrest og tiltaget har et kommercielt sigte. Vadehavskysten satser samtidigt på høj kvalitet i både kommunikationen og på produktsiden, og det mener vi er helt nødvendigt for at få succes, siger regionsrådsformand Stephanie Lose (V).

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden