TV der bevæger dig

Millionudbytte ved rambuk-tyveri mod guldsmed i Varde

Håndværkere er tirsdag formiddag i gang med lukke de knuste vinduer af med plader i den totalt raserede guldsmede-butik i Varde

I nat blev en guldsmede-forretning i Varde udsat for et voldsomt rambuk-tyveri, da en bil blev kørt ind i forretningen. Det er den foreløbige vurdering, at der stjålet smykker for 1,8 millioner kroner, oplyser politiet i Varde til TV SYD.

Overvågningsbillederne viser, at der deltog fem mænd i tyveriet. I fem minutter løb de ud og ind af forretningen med smykker og ure.

Der var tre biler involveret i rambuk-tyveriet, der blev anmeldt kort efter klokken to i nat. Det fortæller vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands politi til TV SYD.

Politiet blev alarmeret, da en borger hørte lyden af ruder, der blev knust i butikken, der ligger midt i Varde på adressen Kræmmergade 1.

Da politiet nåede frem, fandt de en bil af mærket Ford S-max, som var blevet brugt til rambuktyveriet efterladt ved forretningen. Overvågningsbillederne viser, at der deltog fem mænd i tyveriet. I fem minutter løb de ud og ind af forretningen med smykker og ure, som de skrabte sammen - og guldsmeden anslår foreløbig, at der er stjålet for 1,8 millioner kroner.

Billeder fra overvågningskameraer viser en grå Citroën C5 og muligvis også en sort Volvo stationcar eller Ford C-max, der kører væk fra stedet med retning mod Skansen i Varde, hvor alle spor stopper.

Vagtchefen oplyser, at der senere tirsdag nat er fundet en udbrændt Citroen C5 i Fredericia, som sandsynligvis er den bil, der også er på overvågningsbillederne i Varde.

Guldsmedeforretningen i Kræmmergade i Varde har tidligere været udsat for rambuk-tyverier og var sikret med både gitter for vinduerne og pullerter i fortovet - men der var akkurat lige plads mellem to pullerter til at det lykkes tyvene i nat at køre ind i forretningen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden