Mindreårig dreng erkender delvist at have blottet sig

Under en kontrol på Bollerstien i Horsens stoppede politiet torsdag en dreng, der passede på signalementet i blottersag.

Gennem knapt to måneder har flere unge piger anmeldt blufærdighedskrænkelser ved Bollerstien, på Sognegårdsvej og på Bjerrevej i Horsens.

Pigerne har beskrevet, at krænkeren kørte på en mørk cykel og havde sorte bukser på med striber ned af siden – formentlig Adidas.

Derfor havde Sydøstjyllands Politi torsdag eftermiddag en patrulje ude og rekognoscere i området.

quote

Vi træffer en ung mand, som passer på signalementet. Derfor tager vi ham med på stationen.

Lars Peter Madsen, vicepolitiinspektør, Sydøstjyllands Politi

- Vi træffer en ung mand, som passer på signalementet. Derfor tager vi ham med på stationen, siger vicepolitiinspektør hos Sydøstjyllands Politi, Lars Peter Madsen, til TV SYD.

Der er tale om en række anmeldelser i den sydlige del af Horsens by.

- Drengen har delvist erkendt forholdene. Han er under den kriminelle lavalder, så forældre og kommune er også blevet kontaktet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Vicepolitiinspektøren ønsker ikke at oplyse drengens alder og hvilke forhold, drengen har erkendt. Han fortæller, at der ikke er tale om flere personer, der har blottet sig. Men han vil ikke afvise, at der kan være tale om flere forhold. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.