Minister byder velkommen

I Vorbasse har de deres egen minister, endda med eget ministerium. Kristian Schmidt er byens velkomstminister og byder velkommen til nye tilflyttere.

Det gør man, for at sikre udviklingen i den lille landsby, så der stadig kan være en god skole, et fantastisk fritidscenter og gode indkøbssteder, fortæller velkomstminister Kristian Schmidt. Hvis det skal lykkes, så skal der flere tilflyttere til, derfor tager byen godt imod dem, der vælger at flytte til Vorbasse, fortæller han.

Bliv klogere på din nabo

Velkomstministeren har sagt velkommen til byen siden sommeren 2009 og har indtil nu ringet på hos ca 30 nye familier. Senest i mandags. Med sig har han en velkomstkurv fra Vorbasse Lokalråd og Vorbasse Erhvervsforening med varer for omkring 10.000 kr.

Efter besøget skriver Kristian Schmidt en artikel om de nye i byen på www.vorbasse.dk sammen med et billede. Det er en stor succes, for så er det fx nemmere, at komme i snak med byens borgere, mener Simon Landbo, som flyttede til byen for seks måneder siden.

Se mere i nyhederne 19.30 og mød også Vorbasses velkomstminister i Naboer på TV SYD+ kl 15 eller i genudsendelsen kl 19.55.