Mistænker ansat for at udnytte handicappede

En medarbejder hos Hedensted Kommune er blevet bortvist, fordi hun er mistænkt for at have lænset et handicappet ægtepars bankkonto. Det skriver Ekstra Bladet.

Den ansatte har som såkaldt ?hjemmevejleder? haft fuldmagt til parrets bankkonto og hævekort, hvilket har gjort hende i stand til at hæve penge fra deres konto.

Ifølge Ekstra Bladet var det en vikar ved Hedensted Kommune, der opdagede sagen i starten af august. Den ansatte blev herefter sendt hjem og en måned senere bortvist fra arbejdspladsen. Sagen er stadig ikke blevet politianmeldt.

-Jeg kan ikke sige noget om beløbets størrelse, men det er temmelig stort. Så vi har fulgt de procedurer vi har, fortæller borgmester i Hedensted, Kirsten Terkilsen, til TV SYD.

-Vi har haft en periode, hvor det er blevet undersøgt, om andre af de familier, den pågældende har haft fuldmagt over, har mistet penge, fortæller hun og fortsætter.

-Der foregår lige nu en partshøring, hvor den ansatte skal gøre rede for og dokumentere at hun ikke har gjort noget forkert. Kan hun ikke det, vil det ende ud i en politianmeldelse, fortæller Kirsten Terkilsen til TV SYD.

Partshøringen slutter på mandag.