Mistillidsvotum nedstemt i VB

Der var et mistillidsvotum til bestyrelsen på dagsordnen, da VBs professionelle afdelingen torsdag afviklede generalforsamling, men det blev afværget.

Som forventet opnåede den siddende bestyrelse med formand Lars Skou i spidsen stor opbakning fra generalforsamlingen. Mistilliden kom fra aktionær Toke Jensen, som mente, at det forstående samarbejde med Kolding IF burde vendes på en generalforsamling.

- Det skal ikke tages som udtryk for, at jeg er fusionsmodstander, men jeg mener, at aktionærerne bør høres i den sag, sagde Toke Jensen.

Den holdning stod han imidlertid ret alene med, for det fremsatte mistillidsvotum opnåede kun cirka én procent af stemmerne, da det var til afstemning, skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Vi har gjort det for at sikre virksomhedens fremtid, og at det ikke var til afstemning skyldtes, at der ikke er tale om en fusion men om en udvidelse af vores forretningsområde, sagde VB-formand Lars Skou.

På generalforsamlingen opnåede den siddende bestyrelse genvalg, og det vil sige, at den også fremover består af Lars Skou, Jørgen Pedersen, Johnny Kristiansen og Jens Henrik Eskildsen.