Møbellager synger sig til bedre leveringstider

På ILVA og IDEmøblers centrallager i Vejle har sangundervisning været med til at forbedre leveringstiden for kunderne.

Bestilte du sidste år møbler fra kæderne ILVA eller IDEmøbler, så oplevede du højst sandsynligt, at du skulle vente længe og måske også, at de var forsinket. De to kæder kæmpede nemlig sidste år med alt for lav leveringssikkerhed. Problemet lå blandt andet hos centrallageret i Vejle.

Så der skulle ændringer til - og det kom der. Ugentlig sangundervisning, danseundervisning, fodboldkampe og fejringer med blandt andet besøg af Hjem Is-bilen, en pølsevogn og meget andet hver gang, der blev opnået nye mål, var blot nogle af de tiltag, der blev sat i søen.

Sangen på centrallageret har givet bedre leveringstider.
Sangen på centrallageret har givet bedre leveringstider.
Foto: Frederikke Langer, TV SYD

Tidligere var der kun 50 procents sikkerhed for at centrallageret fik leveret møblerne til de 40 bolighuse i IDEmøbler og ILVA inden for de aftalte syv dage. Men med de nye tiltag er udviklingen vendt, og leveringssikkerheden er på 98 procent inden for kun to dage.

 

Udover sang og dans er der også lavet samarbejdsudvalg og udpeget trivselsmedarbejdere, og medarbejderne er så glade for de nye tiltag, at de indstillede centrallageret til 3Fs pris for ”Årets arbejdsplads” - en pris de dog ikke vandt.

Programmet Med på job besøgte centrallageret for at høre mere om deres arbejde og de mange nye - og ret specielle tiltag - se det på www.tvsyd.dk/medpaajob