TV der bevæger dig

Mød Villy Søvndal på biblioteket

Villy Søvndal er på hjemmebane, når han mandag eftermiddag både holder træffetid og politisk ministercafé på Kolding Bibliotek.

Alle ministre har fået tilbudt at benytte bibliotekets caféhjørne til en politisk ministercafé, og Villy Søvndal er den anden minister, man kan møde på Kolding Bibliotek. Tidligere har man i caféhjørnet kunnet møde Carsten Hansen, minister for by, bolig og landdistrikter.

Træffetiden er borgernes mulighed for på tomandshånd at tale med en minister om forskellige emner. Det kunne for eksempel være flygtninge, der vil gøre opmærksom på situationen i deres hjemland, eller en lokal afdeling af en venskabsforening, der vil fortælle om deres arbejde. Træffetiden varer mellem to og fire minutter for den enkelte deltager.

Der er træffetid kl. 15 og politisk minister-café kl. 16.

Minister-cafe

I den politiske ministercafé vil Søvndal tale om den alvorlige politiske situation i Mellemøsten, herunder udviklingen i Syrien og påvirkningen af nærområdet, samt om Israel-Palæstina-konflikten og de danske vinkler herpå. Søvndal laver et oplæg på omkring 30 minutter, hvorefter der vil være plads til drøftelser og spørgsmål den næste halve time.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden