Mogens er Danmarks største Cliff Richard-fan

21. juni 2019 spiller og synger legendariske Sir Cliff Richard på Gram Slot. Som den første af kun fem koncerter i Danmark og England.

En af tilskuerne til koncerten Diamond Encore, der fejrer legendens 60-års jubilæum, vil med garanti være 71-årige Mogens Troelsen fra Nørup.

- Han har først og fremmest en fantastisk stemme – og så er han en fantastisk person og et forbillede, siger Mogens Troelsen, da TV SYD møder ham i værelset fyldt med minder.

quote

Mit bedste minde er for nogle år siden, hvor jeg var sammen med ham i over en time – sammen med Jørgen de Mylius.

Mogens Troelsen, Cliff Richard-fan, Nørup

Han er efter eget udsagn Danmarks største Cliff Richard-fan. Det har han været siden 1961. Det er blevet til flere møder med det nu 78-årige idol fra England, flere end 35 koncerter og et værelse fyldt med minder fra årene, der er gået. Og næste år kommer der både et minde og en koncert mere til samlingen.

- Selvfølgelig skal jeg med. For jeg ser ham, hver gang han er i landet. Jeg skal med til den første koncert – i Gram. Før i tiden, da jeg var ugift og mere vild, der så jeg rub og stub. Nu tager jeg kun en af koncerterne, smiler Mogens Troelsen.

Hør Mogens Troelsen fortælle om hans møder med Sir Cliff Richard.
Video: Michael Nielsen, TV SYD

Forsinket fly gav helt særlig oplevelse

Minderne er svære at vælge imellem, men ét skiller sig alligevel ud.

- Mit bedste minde er for nogle år siden, hvor jeg var sammen med ham i over en time – sammen med Jørgen de Mylius. Vi talte om hans store rock ’n’ roll-cd ”The Faboulous Rock ’n’ Roll Songbook”, forklarer Mogens Troelsen og slutter:

quote

Han har først og fremmest en fantastisk stemme – og så er han en fantastisk person og et forbillede.

Mogens Troelsen, Cliff Richard-fan, Nørup

- Det var virkelig spændende. Han havde masser af tid, for hans fly var forsinket – og vi var kun os tre til at tale om alting.

Sir Cliff Richard har kun annonceret fem koncerter på sin Diamond Encore-turné til næste år. To af dem er i Danmark. Den første er på Gram Slot fredag den 21. juni 2019. Den sidste er dagen efter på Valdemars Slot på Tåsinge.