TV der bevæger dig

Mor og 13-årig søn tog affære: Dement kvinde fundet i god behold

Politiet var hurtig til at sætte en eftersøgning i gang ved Guderup Plejecenter. Foto: Local Eyes

En 46-årig mor og hendes 13-årige søn tog søndag aften affære og fandt efterlyst dement kvinde ved Guderup på Als. Foto: Google Maps

1 af 2

En 46-årig mor og hendes 13-årige søn tog søndag aften affære og fandt efterlyst dement kvinde ved Guderup på Als.

Syd- og Sønderjyllands Politi havde tidligere søndag bedt offentligheden om hjælp til at finde Benthe Lauge Hansen, der ca. kl. 17.00 var gået fra Guderup Plejecenter på Als. Bente Lauge Hansen er dement og ude af stand til at kunne tage vare på sig selv. 

En 46-årig mor og hendes 13-årige søn bor nord for Guderup med marker ud mod skovområdet. Da de læste om eftersøgningen, besluttede de sig for at cykle rundt på skov- og markvejene for at søge efter den savnede kvinde. Kort efter kl. 22 fandt de Bente Lauge Hansen liggende hjælpeløs ved en mark tæt på Naturskolen og fik tilkaldt politiet.

Benthe Lauge Hansen er nu takket være mor og søns resolutte indsats i god behold tilbage på Guderup Plejecenter, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Det er dejligt, når borgere på denne måde viser initiativ -bog det så også giver resultat. Stor tak til mor og søn, siger vagtchef Claus Skovgaard, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD mandag morgen.

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden