Morgengymnastik i majsolen er et hit

Mange vil være med i gratis gymnastik i morgensolen i Vejle. Nu udvider de tilbuddet.

Morgengymnastik og rundstykker på stranden og nu også på plænen foran biblioteket. Det er det gratis tilbud til folk i Vejle, som mange har taget godt imod.

I de sidste tre år har organisationen Idræt i Dagtimerne tilbudt gratis morgengymnastik på stranden ved Albuen, og det har ofte tiltrukket mere end 100 deltagere. I maj og juni tilbyder organisationen også en gratis omgang bevægelse på plænen ved Vejle bibliotek. Der deltager lige nu et halvt hundrede mennesker, og arrangørerne forventer, at flere kommer til.

- Erfaringen fra de tidligere år har vist, at ca. 35 % af de fremmødte ikke dyrkede nogen former for motion. Og netop denne målgruppe vil vi gerne gøre en ekstra indsat for. Vi håber derfor med dette nye tiltag på plænen ved biblioteket, at vi kan motivere både borgere i den østlig og vestlige del af Vejle, siger leder af Idræt i Dagtimerne i Vejle, Lars Damgaard.

quote

Ca. 35 % af de fremmødte dyrkede ikke nogen former for motion. Og netop denne målgruppe vil vi gerne gøre en ekstra indsat for

 Lars Damgaard, leder af Idræt i Dagtimerne, Vejle 

 

Morgengymnastikken på plænen ved biblioteket er hver mandag kl. 9.00-9.45 i maj og juni. Ved Albuen er det som det plejer hver onsdag kl. 8.30- 9.15

Begge steder sluttes der af med hygge og mulighed for køb af kaffe og rundstykke.
Alle kan deltage, både unge som ældre. Det er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.