TV der bevæger dig

Motorcykelentusiaster mødes til festival i Fængslet

00:46

Motorcykelentusiaster mødes ved Fængslet i Horsens til motorcykelfestival.

Motorcykelfestivalen i Horsens skydes i gang kl. 17. Foto: Kim Gram, TV SYD

Flotte og usædvanlige motorcykler er der mange af på festivalen Foto: Kim Gram, TV SYD

Sidste år var første gang, der blev holdt motorcykelfestival ved Fængslet Foto: Kim Gram, TV SYD

1 af 4

Velpudsede motorcykler og mænd og kvinder i lædertøj samles i Horsens i de kommende dage. Motorcykelelskerne mødes til deres helt egen festival

Crosskører Alex Porsing glæder sig. I ugevis har han forberedt sig på sit stunt, som på motorcykel skal sende ham over den otte meter høje pigtrådsbelagte fængselsmur om Fængslet i Horsens. Planen er, at han lander lige foran fødderne på rockbandet DAD, som er på vej på scenen når rekordforsøget finder sted fredag kl. 20.15

For andet år i træk er Fængslet i Horsens ramme om motorcykelfestivalen Horsens State Prison Motorcycle Festival fra i dag og til på søndag. Ud over Alex Porsings rekordforsøg er der også kåring af Årets Motorcykel i Danmark 2016 og et slowrace omkring fængselsmuren på programmet.

Vi vil gerne lægge en dæmper på, at nogen skulle finde på at bruge motorveje og landeveje som væddeløbsbane

Men motorcykelentusiasterne lægger også vægt på at tage et socialt ansvar for udsatte børn og unge. Derfor er der indsamlinger til Børnecancerfonden og MC mod Mobning.

- Vi kan se på de sociale medier, at det betyder noget for vores gæster, at vi kombinerer de mange events med aktiviteter, der er rettet mod at samle penge ind til børn med kræft og børn, der oplever mobning, siger arrangør Frank Panduro.

Færdselspolitiet oplyser til TV SYD, at det er massivt til stede i Horsens og i omegn i weekenden.

- Vi vil gerne lægge en dæmper på, at nogen skulle finde på at bruge motorveje og landeveje som væddeløbsbane, siger vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

 

01:14 Luk video

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden