TV der bevæger dig

Motorcykeltræf truet af vintervejret

Sidste år var der masser af poleret krom på Torvet i Esbjerg under MC-folkets traditionelle påsketræf. I år har vejret fået Esbjerg Nimbus Klub til at holde motorcyklerne hjemme. Foto: TV SYD Foto: Pia Thordsen, TV SYD

Motorvejen mod Esbjerg sidste år, da hundredvis af motorcykler fra hele landet kørte mod Esbjerg. Foto: TV SYD Foto: Pia Thordsen, TV SYD

1 af 2

Skærtorsdag skydes motorcykelsæsonen i gang ved det store MC-træf på Torvet i Esbjerg. Men i år har Nimbusklubben meldt fra på grund af vintervejret.

Det var en tung beslutning, formanden for Esbjerg Nimbus Klub måtte tage sent onsdag aften: Klubben har besluttet ikke at køre de gamle veteran-motorcykler i stilling på Torvet i Esbjerg i dag, når det traditionsrige årlige påsketræf skydes i gang.

- Det er simpelthen for farligt i det her vejr, siger formand Lise Thomsen til TV SYD.

Medlemmerne af Esbjerg Nimbus Klub plejer ellers at mødes til rundstykker i klubhuset skærtorsdag morgen for derefter at sætte kursen mod Torvet, hvor motorcyklister fra hele landet traditionen tro mødes for at markere forårets - og dermed motorcykelsæsonens - komme.

Det er simpelthen for farligt at køre ud i det her vejr på motorcykel.

Lise Thomsen, formand, Esbjerg Nimbus Klub

- Det er virkelig ærgerligt, at vi er nødt til at tage denne beslutning. Jeg kan kun huske, at snevejr har tvunget os til at melde fra påsketræffet i Esbjerg to gange de 44 år, jeg har kørt Nimbus, siger Lise Thomsen til TV SYD.

Når vejret er godt, mødes 2-3000 motorcyklister i Esbjerg skærtorsdag. Træffet afsluttes med paradekørsel gennem Esbjergs gader klokken 15.

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden