TV der bevæger dig

Motorvej ved Vejle tilbage i normale spor

Bilisterne kommer nu tilbage på den anden side af midterrabatten.

Den sydgående trafik mellem frakørsel 61, Vejle Syd, og motorvejskryds Skærup er nu lagt tilbage på den rigtige side af midterrabatten.

Det oplyser Vejdirektoratet.

Frem til starten af marts vil der være næsten normale forhold på strækningen.

Trafikanterne på E45 mellem Vejle Syd og Skærup har i en periode været klemt sammen i den nordgående side af vejen, hvor der har været tre smalle kørebaner, mens kun én smal kørebane har været farbar i den sydgående side.

Arbejdet med at udvide motorvejen i den sydgående side er nu færdigt, og det er derfor muligt at lægge al sydgående trafik tilbage i de oprindelige spor.

I begyndelsen vil der kun være nødspor i sydgående retning, men inden jul vil nødsporet i nordgående retning også være tilgængeligt.

Tager hensyn til vintertrafikken

- Det er vigtigt for os, at vi ikke generer trafikken mere end højst nødvendigt i vinterperioden, hvor sne og is i forvejen kan drille trafikanterne. Så vi har valgt at vente med at gå i gang med at arbejde i selve vejarealet på den nordgående side indtil marts, siger projektleder Robin Madsen.

Entreprenøren holder dog ikke fri vinteren igennem, men koncentrerer sig om arbejdet uden for vejarealet syd for Vejlefjordbroen.

Til marts bliver trafikken syd for broen i en periode klemt sammen igen, men nu i den sydgående side, hvor der bliver fire smalle kørebaner ? to i hver retning. Det giver entreprenøren plads til at gå i gang med udvidelsen af motorvejen i nordgående retning.

Fra tirsdag 27. november og indtil jul vil entreprenøren også arbejde på strækningen nord for Vejlefjordbroen med at gøre midterrabatten helt færdig. Der vil derfor blive inddraget ét spor i nordgående retning mellem Vejlefjordbroen og Vejle Nord i den periode.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden