TV der bevæger dig

Cykelrytter endte i lille sø

Skoven, hvor den 46-årige mountainbiker omkom. Foto: GoogleMaps

Den 46-årige familiefar fra Vejen blev fundet af sin svoger. Han er tilsyneladende kørt ned ad en skrænt og er endt i en lille sø.

Vagtchef Jørn Lindhardt, Sydøstjyllands Politi, oplyser til TV SYD, at den 46-årige mand fra Vejen blev fundet af et familiemedlem i et skovstykke syd for Vonsild fredag formiddag. Han blev fundet i et vandhul i et skovstykke syd for Vonsild.

- Han er tilsyneladende kørt ned ad en skrænt og endt i et vandhul. Det kan muligvis have sat hans mobiltelefon ud af spillet.

Politiet har haft en massiv eftersøgning med hundepatruljer fra flere politikredse og en af de store redningshelikoptere.

- De har avanceret søgeudstyr, bl.a. termokameraer. Men måske har han ligget i vand og er blevet hurtigt afkølet, så helikopteren ikke har sporet ham.

TV SYD har været på prøvetur med en redningshelikopter, hvor det varmesøgende kamera blev demonstreret. På halvanden kilometers afstand kunne den vise temperaturforskelle mellem motor og kabine på TV SYDs bil.

En obduktion skal afgøre, hvad den 46-årige mand er død af. Politiet har meldt ud, at der ikke er foregået noget kriminelt, og selvmord er også udelukket. Men der kan være tale om, at han er styrtet – eller at han er ramt af sygdom.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu