Opdatering tysk familie er nået sikkert i land: Mulig redningsaktion i gang ved Mandø

Efter en borger mandag morgen har set nogle bilbaglygter i vandet ved Låningsvejen mellem Mandø og fastlandet er der slået alarm.

Opdatering: Den tyske familie er kommet godt i land, oplyser politiet. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Klokken 10.08 har Syd- og Sønderjyllands Politi fået et alarmopkald om en mulig drukneulykke i Vadehavet mellem Mandø og Vester Vedsted.

quote

Vi ved, at en tysk familie med et mindre barn har forladt Mandø mandag morgen. Om det er dem, ved vi endnu ikke.

Søren Strægaard, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

En borger så mandag morgen kort før klokken 10 nogle baglygter i vandet ved Låningsvejen mellem Mandø og fastlandet.

- Vi ved en tysk familie med et mindre barn, har forladt Mandø mandag morgen. Om det er dem, ved vi endnu ikke, siger Søren Strægaard, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Låningsvejen er forbindelsesvejen mellem Vester Vedsted og Mandø, der ligger i vadehavet. Den kan man køre på nogle timer to gange i døgnet, når der er lavvande. Vandet var nytårsmorgen lavets klokken 7.15, og det står højest igen i dag klokken 13.15.

Lige nu er der dog varslet forhøjet vandstand i området på grund af blæst, men der er ingen forlydender om, at Låningsvejen ikke har været til at passere.