Musical sætter teaterrekord

Fredericia Teater har kæmpe succes med Shu·bi·dua - The Musical. Opsætningen slutter først til maj, men allerede nu har 100.000 købt billet.

Musicalen om Shu·bi·duas mange hits er den hurtigst sælgende teaterforestilling i Fredericia Teaters historie. I weekenden rundede salget 100.000 billetter.

- Det er svært at få armene ned som teaterchef. Det er helt fantastisk, at være på den her side af de 100.000. Det havde jeg ikke troet for et halvt år siden, fortæller en glad teaterchef Søren Møller til TV SYD.

Spilleperioden for Shu·bi·dua - The Musical bliver forlænget med to uger på Fredericia Teater. Billetsalget er netop gået i gang. Sidste forestilling i Fredericia bliver den 13. december.

I det nye år rykker holdet hele opsætningen til København, hvor den spiller på Østre Gasværk Teater fra den 21.  januar til den 6. marts 2016. Eventyret slutter i Aarhus på Musikhuset Aarhus fra den 5.-15. maj 2016.

Fredericia Teater har allerede lavet aftale med Disney om den næste store opsætning: Klokkeren fra Notre Dame - The Musical.

Glad teaterchef fortæller om succesen med Shu-bi-dua - The Musical