TV der bevæger dig

Musikfestival midt i Brødremeninghedens by

04:02

1 af 2

Fire dage med musik i den første nye klassiske Christiansfeld Festival. Både internationale og lokale navne

00:15 Luk video

- De sidste aktiviteter er nu faldet på plads, og det betyder, at vi i løbet af de fem festivaldage i juni lander på ikke mindre end 13 koncerter, to workshops, ét symposium, film, publikationer, en udstilling, en musikgudstjeneste og et kærlighedsmåltid, siger produktionsleder Thomas Späth.

Artemis Quartett, German Brass, Florian Boesch og Roger Vignoles er blot nogle af de klassiske navne, som publikum kan opleve. Men også nationale og lokale musikere vil være at finde på festivalen, som breder sig over flere forskellige genrer.

- Festivalen er en scene for musik fra alle de områder, hvor Brødremenigheden har været og stadig er aktiv, siger kurator på festivalen Frans Brouwer.

På sidste festivaldag får man således mulighed for at møde både en afrikansk harpespiller og en tyrkisk danser.

Frans Brouwer: - Festivalen ligger helt i tråd med Brødremenighedens teologi. (varighed: 0:15 min.)

 

FAKTA

  • Festivalen er et stort lokalt samarbejde mellem Kolding Kommune og blandt andre Christiansfeld by, Brødremenigheden, Region Syddanmark, konservatorier og musikskoler.
  • Det økonomisk fundament er blevet sikret gennem markante bidrag fra især tre fonde:A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, TREFOR Værdipulje og Knud Højgaards Fond.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden