Muuuuhhh: Feriegæster fik hele turistpakken - blev vækket af 11 larmende køer

Turister i Tøndermarsken fik sig noget af en overraskelse tidligt tirsdag morgen. De blev nemlig vækket af høje lyde fra haven, og da de kiggede ud af vinduet, så de lige ind i en masse brølende køer.

11 køer er natten til tirsdag taget på springtur i Tøndermarsken.

quote

Da de hørte de høje lyde fra køerne, kiggede de ud af vinduet og lige ind i en masse brølende køer, så de var ret overraskede.

Nikolaj Hølmkjær, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Køerne er vandret halvanden kilometer fra deres hjemlige mark på Vadehavsvej ved Emmerlev og lige ind i en privat have, hvor de muhede så højt, at de kort før klokken 05 vækkede de sovende gæster.

- Da de hørte de høje lyde fra køerne, kiggede de ud af vinduet og lige ind i en masse brølende køer, så de var ret overraskede, fortæller vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, og fortsætter:

- De fik da lige en ekstra oplevelse på deres ferie.

Politiet har ingen oplysninger om, hvordan køerne er brudt ud af deres indhegning. Men landmanden er fundet, og de 11 køer er lige nu på vej hjem til deres egne græsgange. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.