Mystikken breder sig efter ny brand

Politiet i Aabenraa har brug for hjælp i forbindelse med efterforskningen af de mange brande i kolonihaverne i Aabenraa.

Den niende brand fandt sted i wekenden. Huset, der brændte, ligger på Ringridderpladsen lige over for de kolonihaver, der har haft brand otte gange. Huset bliver brugt af den lokale hundeførerforening og ringriderforeningen.

Skal finde årsagen

Vicepolitiinspektør Knud Reinholdt siger, det er nærliggende at forbinde den seneste brand med de forrige. Men der er en forskel, fordi husene i kolonihaverne ikke havde el-installation. Det havde huset på Ringriderpladsen derimod, og derfor skal der en teknisk undersøgelse til for at fastslå, hvad der er årsag til branden.

Knud Reinholdt understreger, at brandene er svære at opklare, fordi der er så voldsomme ødelæggelser.

- Vi vil gerne have hjælp fra offentligheden, ellers kommer vi ikke videre, siger han til TV Syd. Det er svært at finde beviser, og derfor er oplysninger fra borgerne nødvendige. Vi har brug for at vide, om nogen har set eller hørt noget. Hvilken som helst oplysning kan være nyttig. Måske er det netop den detalje, som gør, at vi kommer et lile stykke videre, tilføjer Knud Reinholdt.