Nægter drabsforsøg på søn

En 53-årig bosnier, som sigtes for drabsforsøg for seks år siden i Kolding, er fængslet i fire uger. Han erkender at have skudt sin søn i brystet, men nægter at have forsøgt at dræbe ham.

Den 53-årige flygtede ud af landet efter drabsforsøget, som fandt sted i en lejlighed på Palmealle i Kolding. Manden skød sin dengang 17-årige søn i brystet med en pistol.

Sønnen overlevede - og har ikke fået varige men, oplyser vicepolitikommissær Carsten Ørum til TV SYD

Efterlyst internationalt

Siden dramaet den 6. december 2005 har manden, som er serber været forsvundet. Politiet i Kolding har haft manden efterlyst internationalt.

- Vi havde nok en fornemmelse af, at han var i ex-Jugoslavien. Men det er et stort land med mange provinser, siger Carsten Ørum.

Og forleden ringede klokken, da den 53-årige blev anholdt i forbindelse med en anden sag i Sarajevo. Myndighederne konstaterede, at den anholdte havde været efterlyst i seks år.

Politiet i Kolding blev underrettet om anholdelsen.

Fire uger

- Jeg ved ikke, hvad han er blevet anholdt for, siger Carsten Ørum. Men det viser jo, at det internationale system virker. Så snart de søger på hans navn, dukker efterlysningen op på skærmen.

Grundlovsforhøret blev holdt i Kolding kl. 11. Der blev brugt tolk til afhøringen.

Her erkendte den anholdte de faktiske forhold. Altså at han havde skudt mod sønnen.

Men han nægtede sig skyldig i sigtelsen for drabsforsøg.

- Vi skal nu i gang med de dybere afhøringer af manden, siger Carsten Ørum til TV SYD. Bl.a. om, hvad der var optakten til sammenstøddet.