Næsten udsolgt til Jelling Festival

Billetter til musikfestivalen i Jelling er revet væk. Nu er der kun få dagsbilletter tilbage.

Når de første toner lyder ud over plads til årets Jelling Musikfestival, vil der være godt fyldt foran scenerne og på teltpladserne. Der har nemlig været rift om billetterne til den 26. festival. Derfor kan festivalledelsen onsdag melde udsolgt af partout billetter - dvs. billetter der giver adgang til helle festivalen.

-Det er intet mindre end forrygende, at kunne melde udsolgt her en uge før vi åbner dørene til pladsen. Det viser, at størstedelen af vores gæster ønsker hele festivaloplevelsen og ikke blot kommer efter et enkelt hovednavn - og det lover rigtig godt for stemningen blandt publikum på pladsen og til de mange koncerter, siger festivalleder Lars ?Charlie? Mortensen.

Man kan stadig nå at købe dagsbilletter til de enkelte dage på festivalen, men også her er der kun få billetter tilbage. Festivalledelsen forventer, at få omkring 34.000 besøgende på pladsen i løbet af festivalen og dermed matche sin hidtidige besøgsrekord i 2010.

Ifølge festivalledelsen er det navne som John Fogerty, Amy McDonald, Rasmus Seebach og Thomas Helmig, der har skabt det forrygende forsalg. Det giver også nogle festivaldage over al forventning, mener Lars ?Charlie? Mortensen:

- Det er jo altid noget specielt at være til et udsolgt arrangement, siger han.

Festivalen løber fra d. 28.-31. maj.

Program til Jelling Musikfestival 2014