TV der bevæger dig

To narko-bilister stoppet efter særpræget kolonnekørsel

Politiet har fået effektive testmuligheder - og det afslører mange narko-bilister.

Et ungt par blev natten til torsdag standset efter en lidt særpræget kolonnekørsel på Esbjerg-motorvejen ved Holsted. Foto: Google Maps

1 af 2

Et ungt par blev natten til torsdag standset efter en lidt særpræget kolonnekørsel på Esbjerg-motorvejen. Begge blev sigtet for narkokørsel.

En patrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi spottede i nat et lidt specielt optog på Esbjergmotorvejen ved Holsted. To biler fulgtes ad i en slags kolonnekørsel på motorvejen. Ved et nærmere eftersyn viste det sig, at de to biler delte et enkelt sæt nummerplader, så der var en nummerplade foran på den forreste bil og en bag på den anden bil, som slet ikke var indregistreret.

Begge bilister, der udgør et par, blev sigtet for narkokørsel, og der blev udtaget blodprøver. Den mandlige bilist var frakendt kørekortet, mens den kvindelige bilist aldrig havde erhvervet sig retten til at køre bil.

- Det blev til en omfangsrig rapport med en stribe sigtelser mod parret med den utraditionelle kolonnekørsel på motorvejen, siger vagtchef Claus Skovgaard, Syd- og Sønderjyllands Politi , torsdag morgen til TV SYD.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu