Narkohunde ransagede skole i Kolding

Bramdrupskole  i Kolding sendte narkohunde ind på skolen for at lave razzia hos de ældste elever. Det er at gå for vidt, mener formanden for de danske skoleelever.

Formanden for de danske skoleelever mener, at Bramdrupskole i Kolding gik for vidt, da der blev lavet razzia med narkohunde på skolen
 - men på skolen er både elever og forældre glade for mere kontrol.

Mens eleverne  fra 9 F var samlet til foredrag et andet sted på skolen, så rykkede civilklædte politifolk fornylig ind for at foretage en narkorazzia i deres klasseværelser.

Som en af de første folkeskoler er Bramdrupskole i Kolding gået et skridt videre i det præventive arbejde for at holde narkoen væk.
Derfor vil der fremover være uanmeldte razziaer på skolen.

Det nye tiltag skyldes ikke, at skolen har konkrete mistanker om narkomisbrug, men skal udelukkende ses som et klart signal om, at skolen vil være på forkant.

Det mener eleverne på skolen er helt iorden, men formanden for de danske skolelever Vera Rosenbeck, er alt andet end begejstret for den slags kontrol på skolerne.
Hun mener, at de virker voldsomt og grænseoverskridende, når der ikke er nogen konkret mistanke.

Også SF's retspolitiske ordfører Karina Lorentzen Dehnhardt er betænkelig ved det nye tiltag. Hun mener, der bør være en konkret mistanke, hvis narkohunde skal sendes på razzia på skolerne.

Både elever og forældre blev for få måneder siden orienteret om, at skolen nu vil tage skrappere midler i brug, selvom narko ikke er et problem.

Politiet narkohunde fandt ikke noget mistænkeligt på skolen,  men de kommer formentlig igen på et eller andet tidspunkt i det nye skoleår.