Narkopåvirket bilist ender i grøften efter biljagt

En politipatrulje måtte på hårdt arbejde for at standse en bilist natten til lørdag. Bilisten endte efter 25 minutters biljagt i en grøft.

En narkopåvirket bilist fra Aabenraa forsøgte natten til lørdag at stikke af fra politiet, da de forsøgte at komme i kontakt med manden.

Klokken 01.10 bliver en patrulje ved Vejen opmærksomme på en bil med stjålne nummerplader. De forsøger derfor at få bilen standset, men føreren af bilen beslutter sig for at tage flugten. Via Kongeåvej kører manden mod Kolding.

- Flere gange undervejs vender føreren bilen og skifter retning. Han påkører to gange politibilen, men patruljen gør et godt stykke arbejde, forklarer Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Flere patruljer kommer til, og bilisten ender med at køre i grøften ved Ejstrup efter 25 minutters forfølgelsesløb. Den 29-årige fører af bilen får frakendt sit kørekort, og politiet vælger at tage en narkotest af føreren.

- Narkotesten er positiv, og i bilen finder vi hash, ecstasy og amfetamin, siger Erik Lindholdt.

Anden bilist stikker af

Ved jagten efter den narkopåvirkede bilist registrerer patruljen, at manden smider noget ud af vinduet. Politiet spærrer derfor et stykke af en vej ved Vejen, hvor hunde og betjente leder efter det, som bilisten skulle have kastet ud af bilen.

Her opstår der dog en ny sag, da en anden bilist omkring klokken 03.30 nægter at stoppe ved afspærringen.

- Han gasser op og kører igennem strækningen, der er afspærret. Vi eftersætter og han kører kort tid efter ind i en have, hvorfra han stikker af til fods, siger Erik Lindholdt til TV SYD og fortsætter:

- Vi får opsnuset manden, da han bliver genkendt af patruljen på stedet. Han har samtidig bilnøglerne i lommen, så der er ikke noget at være i tvivl om.

Bilisten, en 30-årig mand fra Kolding, viser sig ikke at have et gyldigt kørekort.

- Vejen-patruljen har haft en travl nat, konstaterer Erik Lindholdt.

Politiet fandt for øvrigt ikke noget på strækningen, der var spærret i nogle få timer.  

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.