Natholdet: Krus til alle på TV SYD

Det populære tv-program, Natholdet, fik tyndet godt ud i sin beholdning af krus. Programmet valgte torsdag aften at sende et krus til alle ansatte på TV SYD.

Baggrunden er, at TV SYD den 22. oktober fylder 30 år. Og den begivenhed synes værten Anders Breinholt står lidt i skyggen af TV2 massive fejring af sig selv i denne uge.

- Det er som om at TV2s festudvalg har glemt nogen, sagde han i torsdagens program. Det er som om, at man har glemt de tv-stationer, der hedder TV2s regioner. Det er dem, der bidrager med de nære menneskelige historier, der holder liv i TV2s grundværdier. Dem har man simpelthen glemt.

Krus til alle

Natholdet bygger i høj grad på seernes tip om hverdagshistorier, som har været bragt i de regionale programmer. Anders Breinholt gør sig - sammen med sine medværter - lystige over små finurlige klip fra især regionerne. Men det gøres på en kærlig måde.

Anders Breinholdt ville specielt fremhæve TV SYD, som altså fylder 30 år den 22. oktober. Det gjorde han med en håndfuld klip, som han mener karakteriserer TV SYDs nyhedsprogrammer.

Og som tak lovede han at sende 75 af de eftertragtede Natholds-krus til stationen.

Frste region

TV SYD begyndte at sende i 1983 - som et forsøg under Danmarks Radio. Med oprettelsen af TV2 i 1988 blev TV SYd den første af de otte regioner, som er selvstændige selskaber.