TV der bevæger dig

Nationalistisk parti stiller op til Kommunalvalget i Sønderborg

Det to år gamle parti, Danskernes Parti, vil forsøge at vinde indpas i dansk politik ved det kommende kommunal- og regionalvalg.

Stifterne af partiet betegner det selv som et nationalistisk og nationaldemokratisk parti. Tidligere har TV SYD fortalt, at partiets vicepartileder Morten Schjetne stiller op i Fredericia, men nu får borgerne i Sønderborg også mulighed for at sætte kryds ved Danskernes parti.

Flere af partiets medlemmer har flere gange markeret sig stærkt nationalistisk, og det ønsker partiets kandidat i Sønderborg, Johnnie Brandt Holme, også at gøre.

- Jeg vil arbejde for at stoppe integrationstiltagene i kommunen, så vi i stedet kan bruge pengene på danskerne, siger Johnnie Brandt Holme.

Med den tyveårige Johnnie Brandt Holmes kandidatur, har partiet meddelt, at de i seks kommuner forsøger at komme i byrådet. Foruden Sønderborg og Fredericia gælder det Hjørring, Aarhus, København og Brøndby. Desuden har partiet meddelt, at de stiller op til regionrådsvalg i Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark og Hovedstaden.

Der er kommunal- og regionsrådsvalg 19. november 2013

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden