TV der bevæger dig

Lille havn raseret ved natligt tyvetogt efter bådmotorer

Idyllen er brudt her på Ulkebøl Krigshavn ved Sønderborg, hvor tyve natten til torsdag har stjålet dyre påhængsmotorer. Foto: Foto fra Facebook.

Tyve har natten til torsdag brudt op mod 20 skure op på Ulkebøl Krigshavn ved Sønderborg og stjålet dyre påhængsmotorer.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog den første anmeldelse om indbrud og en stjålet påhængsmotor kl. 04,45.

- Siden har vi fået endnu anmeldelse om en stjålet bådmotor og det ser ud til, at tyvene systematisk har brækket dørene til op mod 20 skure på den lille havn. Påhængsmotorer er kostbare og populært tyvegods. En motor koster nemt 50.000 kroner, siger vagtchef Anders Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD torsdag morgen.

Vagtchefen forventer, at det viser sig, at der er stjålet en hel stribe påhængsmotorer, når de forskellige bådejere får besked om det natlige tyvekogt og møder op for at tjekke deres tab.

Det er højsæson for tyveri af bådmotorer. Selvom de fleste bådejere har sikret deres motorer med kæder og i nogle tilfælde med GPs-sporingsudstyr - og som i Ulkebøl under lås og slå i skure, så holder det ikke tyvene tilbage. I nat i Ulkebøl har tyvene simpelthen skåret motoren fri af båden og derved også lavet stor  skade på fartøjet.

Politiet har endnu ikke noget spor af tyvene.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden