TV der bevæger dig

To natlige indbrud med ko-ben

To Spar-butikker blev i nat udsat for indbrud. I Rødding blev butiksejeren truet med et ko-ben.

Kl. 01.26 lød alaramen hos Spar-købmanden i Bevtoft: her gik tyvene målrettet efter butikkens beholdning af cigaretter. De fik efter al sandsynlighed adgang til butik og cigaret-automat med et ko-ben, hvorefter de blev set flygte fra stedet i en mørk sedan - muligvis en Ford Mondeo eller en BMW.

Og meget tyder på, at de herefter er kørt direkte til en ny Spar-butik: denne gang på Ribevej i Sønder Hygum. Her fik butikkens ejer kl. 02.11 - altså cirka tre kvarter efter det første indbrud i Bevtoft - en alarm om, at der var ubudne gæster i hans butik.

Truet med ko-ben

Fremme ved butikken kunne han så konstatere, at der var to mænd i butikken, men da de fik øje på ejeren, opgav de at fortsætte, og truede ham i stedet med et løftet ko-ben.
Betjentene i den tilkaldte patruljevogn og butiksejeren nåede at se de to mænd køre fra stedet i retning mod Rødding i det, de opfattede som en sort BMW.

Hvid hættetrøje

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at den gerningsmand, der truede butiksejeren, var iført en hvis hættetrøje, og bar et rødligt tørklæde og altså havde medbragt et ko-ben.

Der er ikke noget signalement af den anden gerningsmand.

Evt. oplysninger i sagen til Syd-og Sønderjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden