Nedrykningsslaget spilles lørdag aften

Det bliver enten en stadionplatte eller sen aftensmad for tilhængere af Esbjerg fB og AC Horsens, der lørdag vil overvære det første opgør i den afgørende play off-runde om at undgå direkte ned i 1. division. Kampen går nemlig i gang klokken 18.30 på Blue Water Arena i Esbjerg.

Det første opgør mellem Esbjerg fB og AC Horsens i den afgørende play off-runde om at undgå direkte ned i 1. division spilles på Blue Water Arena i Esbjerg på lørdag klokken 18.30 med returkamp i Horsens søndag den 28. maj kl. 13. 

Kamptidspunktet lørdag kl. 18,30 bliver næppe populær i småbørnsfamilier - og betyder, at AC Horsens-spillere og tilhængere først er hjemme i Horsens igen sent lørdag aften.

 

quote

Personligt er jeg ligeglad med spilletidspunktet, hvis vi bare vinder

Bo Henriksen, cheftræner, AC Horsens

 

- Jeg håber alligevel på stor opbakning fra medrejsende fans. Personligt er jeg ligeglad med spilletidspunktet, hvis vi bare vinder, siger AC Horsens-træner Bo Henriksen til TV SYD.

Horsens spillede tirsdag mod Viborg og har altså haft et døgns længere hvile inden det afgørende møde med Esbjerg, hvor hjemmeholdets cheftræner, Lars "Lungi" Sørensen får travlt med at genrejse sit hold efter onsdagens nederlag på 3-1 til AGF..