Nicki P. er tilbage i engelsk speedway

Nicki Pedersen vender efter et par års pause tilbage til engelsk speedwayliga. Han skal køre for Peterborough.

For et par år siden tog speedwaykøreren Nicki Pedersen en beslutning om ikke længere at ville køre i England, hvor han ellers er bosiddende.
Men nu vender den trefoldige verdensmester tilbage til Elite League, hvor han har skrevet kontrakt med Peterborough.

Klubben er først i ellevte time blevet meldt til ligaen, og derfor ved Pedersen ikke, hvem hans holdkammeraterne bliver. Men han forventer sig alligevel meget af aftalen.

- Det er en velfungerende klub, som har ambitioner om at kæmpe om mesterskabet indenfor de kommende 2-3 sæsoner, siger han i en pressemeddelelse.

Tidligere har Nicki Pedersen ment, at det hårde program med omkring 50 årlige løb i England gik ud over hans grand prix-resultater, og derfor har han kun kørt i Polen, Sverige, Danmark og få løb i Rusland.

Nu håber fynboen imidlertid, at de mange løb og den tidlige sæsonstart kan gøre ham skarp til det første grand prix-løb i Leszno i slutningen af april.

Samtidig er antallet af løb i England også reduceret kraftigt, ligesom det også tæller på plussiden, at Peterboroughs hjemmebane ikke ligger langt fra Stevenage, hvor familien Pedersen bor.

Peterborough trak sig sammen med Coventry fra Elite League tilbage i efteråret i protest mod en række nye regler for holdsammensætningen. I sidste øjeblik er det dog lykkedes at finde et kompromis, og derfor er de to hold tilbage i folden igen.