Nicki Pedersen er helt klar til pointjagt på lille bane

Gode starter bliver ekstra vitale ved grandprixet i Horsens, hvor Nicki Pedersen føler, at banen er mindre.

Det er en Nicki Pedersen i storform, der lørdag aften kører sæsonens eneste speedway-grandprix på dansk jord, nemlig i Horsens.

Pedersen sejrede i det seneste grandprix i Sverige, og et voldsomt styrt i søndags kommer heller ikke til at hæmme ham.

- Jeg er slet ikke mærket. Kroppen har det godt, jeg har løbet nogle ture og trænet. Jeg er kommet mig hurtigt, hvilket nok er et tegn på, at jeg er i god form, siger Nicki Pedersen.

Fredag stod den på træning i Horsens, og Pedersen noterer sig, at banen er mindre end mange andre steder.

- Det må være en af de mindste baner, vi nogen sinde har kørt grandprix på. Jeg føler, den er mindre. Vi snakker om et par meter her og der. Det giver nogle udfald i dit setup, men det er ens for alle.

- Men så handler det endnu mere om gode starter, for jo mindre banen er, jo sværere er det at overhale, tilføjer han.

Efter sæsonens første seks grandprixer - ud af 12 - er det tæt i den samlede stilling. Briten Tai Woffinden fører med 80 point, mens Nicki Pedersen ligger nummer to med 71 point.

- Jeg går selvfølgelig efter så mange point som overhovedet muligt, og en grandprix-sejr vil være bonus. Mit gear fungerer godt, og jeg føler mig i mit livs bedste form.

- Men det har også flasket sig for Tai (Woffinden, red.). Jeg håber, hans form er aftagende, lyder det fra Nicki Pedersen, der har vundet VM-serien tre gange i karrieren.

Starten på lørdagens grandprix går klokken 19.