Niklas og bilentusiasterne mødes til tirsdagstræf

Hver tirsdag mødes inkarnerede, bilglade unge mennesker i Horsens for at sammenligne dækstørrelser, bashøjtalere - og for at hygge sig.

Bagmanden bag det såkaldte tirsdagstræf ved Biltema i Horsens er Niklas Neve Sørensen. Han elsker biler - og ikke mindst sin Citroen C2 VTS. Der er 122 heste under køleren, så det er en lille rap sag.

Han er så glad for bilen, at han hver tirsdag mødes med andre bilentusiaster for at vise sin stolthed frem.

- Den betyder alt for mig. Det er min mobilitet, det er måden jeg kommer rundt på og det er måden jeg kender alle mine kammerater på, siger arrangør Niklas Neve Sørensen til TV SYD.

quote

Vi er ikke så farlige, som mange tror. Vi har et stigma om, at dem, der interesserer sig for biler, de er nogle værre nogle. Det synes vi ikke er tilfældet. Folk er her bare – og hygger sig.

Niklas Neve Sørensen, Tirsdagstræf, Horsens

Tidligere har tirsdagstræffet været afholdt på andre adresser. Men der var frygt for ballade blandt de lokale. Men det afviser arrangøren.

- Vi er ikke så farlige, som mange tror. Vi har et stigma om, at dem, der interesserer sig for biler, de er nogle værre nogle. Det synes vi ikke er tilfældet. Folk er her bare – og hygger sig.

Ifølge arrangøren er der stor selvjustits. Det er ikke meningen med træffet, at der skal være dækafbrændinger og larm.

- Vi har ikke så mange problemer. Der er måske en enkelt procent, der ikke kan finde ud af det. Men det er så det. De 99 procent opfører sig ordentligt og gør ikke noget galt, slutter Niklas Neve Sørensen.

På tirsdagstræffet kan deltagerne opleve et bred udvalg af biler fra Seat, Citroen og Peugeot til Mercedes Benz og en gammel VW Jetta. Læs mere på Tirsdagstræfs Facebookside.