TV der bevæger dig

Nu bliver det sommer i dit fjernsyn: TV SYDs sommerhold rykker ud

Dorte Callesen og Mark Bundgaard er værter på TV SYDs sommerfjernsyn. Foto: Tais Tullin, TV SYD

TV SYD sender direkte sommerfjernsyn fra hele landsdelen hele sommeren.

Tænd for TV SYD mens du tænder op i grillen. Så kan du komme med til sommerspil, Vorbasse Marked, Tall Ships Races og meget mere. Hele sommeren sender TV SYD sommerfjernsyn fra Syd- og Sønderjylland.

Sommerværterne Mark Bundgaard, Dorte Callesen og Christina Hoffmann-Møller sender direkte fra store arrangementer og spændende begivenheder og taler med mennesker med sjove, skæve og vigtige historier.

- Det bliver nogle skønne fjernsynsaftener, hvor vi kommer helt tæt på de mennesker, der gør sommeren til noget særligt, siger Christina Hoffmann-Møller, der har været vært på både Naboer og Godt Selskab. 

 

Christina Hoffmann-Møller glæder sig til at komme rundt i sommerlandet og sende direkte fjernsyn. Foto: Hans Lausten, TV SYD

Glem regn-sommeren i 2017
Vært Dorte Callesen tog også rundt i sommerlandet i 2017, hvor hun mødte en masse mennesker, der ikke lod sig slå ud af sommerregnen og gerne ville dele deres ferieoplevelser med TV SYD. 

I år satser vi på mange flere dage med sol og varme

Dorte Callesen, TV SYD

- Det er dejligt at komme rundt i sommerlandet og møde alle de engagerede og glade mennesker, der er med til at skabe den gode sommerstemning. I år satser vi på mange flere dage med sol og varme, siger Dorte Callesen.

 

Jubilæum, Pride-parade og købmandskunst på programmet
Ny på værtsholdet denne sommer er Mark Bundgaard, der blandt andet sender fra Esbjerg i anledningen af byen og havnens 150 års jubilæum og fra Vorbasse Marked.

- Jeg glæder mig til at sende fjernsyn fra Syd- og Sønderjyllands store og traditionsrige arrangementer. Og så tager vi også ud til nogle nye arrangementer, blandt andet Fanø Pride, der afholdes for første gang nogensinde, siger Mark Bundgaard.

TV SYD sender sommerfjernsyn alle hverdage kl. 19.30 fra onsdag d. 4. juli til fredag d. 10. august.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu