TV der bevæger dig

Nu er alle tre knallertbøller fundet

Sådan så det ud, da de tre unge på en scooter forsøgte at slippe fra politiet. Foto: Michael Olesen

Tre unge på en scooter forsøgte at køre fra politiet ved at tage flugten ind over en golfbane, men nu er de alle tre fundet.

Tre unge på en scooter forsøgte lørdag eftermiddag at køre fra politiet ved Toftlund. De unge mænd havde nemlig ikke noget kørekort til scooteren – og samtidig kørte de tre mand på scooteren uden hjelm. Da politiet derfor forsøgte at komme i kontakt med dem, tog de flugten over en golfbane.

00:21

Se den vilde jagt over golfbanen her.

Luk video

Politiet satte dog efter i patruljevognen, og selvom de tre knallertkørere blev presset op i et hjørne af golfbanen, hvor de efterfølgende kørte ned i en bæk og flygtede til fods, så er alle tre nu fundet. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

I første omgang fik politiet ellers kun fat på føreren af scooteren, en 17-årig mand, som bliver sigtet for at køre uden kørekort til scooteren, som man skal være 18 år for at føre, for at køre uden hjelm og for at flygte fra politiet.

Senere lørdag fandt politiet så frem til de sidste to knallertkørere.  Der venter de to tilsvarende sigtelser og formentlig en klækkelig bøde.

De tre kan samtidig håbe, at ejerne af golfbanen ikke beslutter sig for at klage over golfbanens medfart, efter både politibilen og scooteren tog turen ind over den.

- Hvis der er skader på golfbanen, så risikerer de også at skulle betale for skader for hærværk, fortalte vagtchef Erik Lindholdt allerede lørdag til TV SYD.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden