TV der bevæger dig

Nu er falsk hjemmehjælper på spil i Vestjylland

I sidste uge var en kvindelig falsk hjemmehjælper flere gange på spil på Als. Mandag formiddag har kvinde med samme signalement forsøgt at snyde sig ind hos en ældre kvinde i Outrup ved Varde.

I sidste uge var en kvindelig falsk hjemmehjælper flere gange på spil på Als. Mandag formiddag har en kvinde med samme signalement forsøgt at snyde sig ind hos en ældre kvinde i Outrup ved Varde.

Læs også Falsk hjemmehjælper fortsætter sin hærgen

Mandag formiddag advarer Syd- og Sønderjyllands Politi om, at en ca. 45 årig kvinde af sydlandsk udseende og iført blå trøje udgiver sig for at være SOSU-hjælper i Outrup ved Varde. 

Onsdag fik en ældre kvinde stjålet 10.000 kroner samt flere smykker - og torsdag mistede en anden ældre kvinde på lignende vis smykker, mens den tredje borger fik tyven ud af lejligheden, inden der blev taget noget. 

De tre tilfælde fandt sted i Guderup-området og Rinkenæs på Als i Sønderborg Kommune.

- Der er meget, der ligner, hvad der foregik på Als i sidste uge. Anmeldelsen fra Outrup er helt frisk - og vi har patruljer kørende rundt i området i håb om, at vi kan få stoppet denne usle form for kriminalitet. I Outrup fik den ældre kvinde tilkaldt sin datter i tide til at undgå tyveri. Den falske hjemmehjælper tog nemlig flugten, da datteren dukkede op, siger vagtchef Ole Aamand, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD. 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden