Nu har Bjørn Paulsen fået EfB-trøjen

Den nu tidligere Sønderjyske-spiller Bjørn Paulsen skifter til en anden af regionens fodboldflagskibe Esbjerg fB. Aftalen er fireårig.

Det er ikke en hvilken som helst mand, som Sønderjyskes fodboldhold i dag har måttet vinke farve til. 155 kampe har Bjørn Paulsen spillet i sin seniorkarriere for Sønderjyske, hvor han har udviklet sig markant. Nu er det dog Esbjerg, der får glæde af Bjørn Paulsens kompetencer.

- Esbjerg vil gerne bruge mig som midtstopper, hvilket er en af forudsætningerne for, at jeg har valgt at skifte. Jeg håber at kunne bidrage med fysik, gejst og power, så vi kan bevæge os op i tabellen og få forløst holdets potentiale, siger Bjørn Paulsen i en pressemeddelelse.

Den nye aftale vækker også glæde i Esbjerg.

- Bjørn Paulsen har især i de seneste to sæsoner gennemgået en iøjnefaldende udvikling, som nu vækker anerkendelse også uden for snævre fodboldkredse. Bjørn udstråler i kraft af sit spil og sin indstilling lederegenskaber, der er med til at skabe en god kultur og respekt i en spillertrup. Han er på det nærmeste en ønskespiller for os, siger Niels Erik Søndergård, der er medlem af EfBs sportslige udvalg, i pressemeddelelsen.

Bjørn Paulsen er kæreste med Lena, og det forventes, at de flytter med mopsen Albert til Esbjerg inden årets udgang.