TV der bevæger dig

Nu overlever Brød & Co: Brødkuponer går som varmt ....

00:34

Foto: TV SYD

1 af 2

Omkring 250.000 kr. er samlet ind på to døgn. Dermed er bageriet og madstedet Brød & Co i Vejle Midtpunkt sikret overlevelse, og 16 personer beholder deres job.

Efter Brød & Co's indehaver Simon Clemens søndag aften på Facebook proklamerede, at han var ved at opgive sit bageri og lille madsted og lukke det på grund af økonomiske problemer, er Brød & Co nu, takket være kunders gode ide om salg af brødkuponer, sikret overlevelse. Det fortæller den glade bager onsdag til TV SYD.

Der er solgt så mange brødkuponer at bageriet knap kan følge med i produktionen.

Folk har i løbet af de seneste døgn købt kuponer for alt fra 39 og op til 5000 kroner. Der har været så meget run på MobilePay, at det på et tidspunkt brød sammen.

- Selv folk fra København har sendt hilsner og penge og sagt, at Brød & Co bare skal give deres brød til velgørenhed. Københavnerne vil bare gerne støtte et godt initiativ, og udbrede kendskabet til brød bagt af gode råvarer, fortæller den glade indehaver til TV SYD.

Simon Clemens fortæller midt i brødbageriet i Vejle på en meget travl onsdag, at han er dybt taknemmelig, for nu kan hans livsværk overleve, og ikke mindst fortætte en arbejdsplads med 16 ansatte.

At bageriet overlever, det forsikrer Simon Clemens, selvom der stadig mangler ca. 100.000 kr. i kassen før Brød & Co er helt i mål med deres restancer.

 

<strong>Brødkuponer er sat til salg for:</strong>

  • 1 Kupon 39,-
  • 4 kuponer 150,-
  • 8 kuponer 300,-
  • 15 kuponer 500,-
  • 30 kuponer 1.000,-

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden