Nu starter jagten på 1. division for Kolding IF

Kolding IF var tæt på at rykke op i 1. division i sidste sæson. Nu forsøger de sig igen, når de spiller sæsonens første kamp fredag aften.

Det var lige ved og næsten i sidste sæson, da Kolding IF satte slutspurten ind i 2. division. Seks sejre i de sidste seks kampe var desværre ikke nok til, at de hvidblusede kunne få en plads en i 1. division.

Klubben har i løbet af de seneste måneder sagt farvel til en del spillere, men samtidig budt velkommen til en række nye talenter, der skal være med til at forsøge at spille holdet en division op.

quote

Spillerne har trænet godt, og jeg synes jeg kan mærke på dem, at de er lige som heste, der kan lugte savsmuldet i manegen.

Anders Jensen, Cheftræner, Kolding IF

I aften skal den nye spillertrup spille sæsonens første kamp, når de på udebane skal møde Dalum IF. Et hold, som sluttede i bunden af tabellen sidste sæson.  Men nu er tavlen visket ren, og det er en ny sæson, hvor alt kan ske. 

- Dalum ser rigtig gode ud, for eksempel har de vundet deres træningskampe. Det har vi ikke gjort. Så et eller andet sted må Dalum være svage favoritter, mener cheftræneren. Og vi har skullet spille et nyt hold sammen, og det gør man ikke bare sådan lige over et par dage, det tager sin tid, siger cheftræner Anders Jensen på klubbens hjemmeside.

Sæsonens første hjemmekamp bliver spillet lørdag d. 12. august mod Greve på Autocentralen Park. Cheftræneren tror på, at holdet nok skal finde det samme spil frem, som de havde i foråret.

- Det skal vi også nok lykkes med, men det tager altså nogle kampes tid. Spillerne har trænet godt, og jeg synes jeg kan mærke på dem, at de er lige som heste, der kan lugte savsmuldet i manegen, siger Anders Jensen.