TV der bevæger dig

Ny angriber til SønderjyskE

Han skal score mål for SønderjyskE

Den 30 årige bosnier Bojan Golubovic skal score mål for klubben i den kommende sæson.

Superligaklubben SønderjyskE havde tidligere på ugen Bojan Golubovic til prøvetræning, og den 30 årige bosnier har ifølge sportschef Hans Jørgen Haysen, gjort et så godt indtryk hos den sportslige ledelse, så det nu bliver til en etårig kontrakt med sønderjyderne:

- Vi får i Bojan Golubovic en erfaren herre med fighterhjertet på rette sted. Han arbejder stenhårdt, og det matcher perfekt med vores DNA.

Han havde en fod med i mange af målene, der blev scoret i hans tidligere klub i sidste sæson. Han mestrer dermed både rollen som afslutter og assistspiller, siger Hans Jørgen Haysen.

SønderjyskE har siden det stod klart, at det ikke lykkedes at forlænge den succesrige aftale med den østrigske angriber Rubin Okotie, været på jagt efter en ny angriber. Rubin Okotie blev forårets topscorer i Superligaen og fik en meget afgørende rolle i, at det lykkedes klubben at undgå nedrykning.

Bojan Golubovic er dygtig med hovedet, og hvor han også helt sikkert vil markere sig som en stærk opspilsstation. Han er en type, der meget gerne tager slagsmålene i feltet, hvilket også er en egenskab vi har søgt efter.

Han har været anfører i sin tidligere klub, og vil fra første dag kunne byde ind på holdet med sine lederegenskaber, taktiske forståelse og store erfaring.

Vi glæder os til at se ham i aktion for SønderjyskE, siger Hans Jørgen Haysen om den bosniske angriber, der kan debutere i forbindelse med sæsonåbningen den 19. juli mod de danske mestre fra AaB. Dette afhænger dog af, hvor hurtigt det lykkes at få arbejds og opholdstilladelsen på plads.

Bojan Golubovic forventes at gennemgå det obligatoriske lægetjek i løbet af indeværende uge, hvorefter han rejser hjem for at pakke til opholdet i sin nye klub.

SønderjyskE besejrede i dag i øvrigt nedrykkerne fra Viborg med 3-1 i en træningskamp.

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App