Nyt arbejde: Hele september kan du få råd og vejledning i pop-up jobbutik i Bilka

Mandag åbner Jobcenter Esbjerg en ny pop-up butik i Bilka, så de handlende esbjergensere kan komme forbi og få en snak med en jobkonsulent.

Jobcenter Esbjerg åbner i dag en ny pop-up butik i Bilka. Dermed kan de handlende esbjergensere komme og få en snak med en jobkonsulent.

Når Jobcentret rykker ud af kontorbygningerne og ind i supermarkeder rundt i kommunen, bliver jobkonsulenterne mere tilgængelige og får mange flere i tale. Det er 4. gang, kommunen forsøger sig med mere alternative metoder med et jobcenter uden for de vante rammer.

quote

Vi kan mærke, vi får fat, i en helt anden målgruppe ved at flytte os ud, hvor vi kan få virksomheder og borgere i tale. 

Peter Nikolajsen, sektionsleder, Jobcenter Esbjerg

- Vi kan mærke, vi får fat i en helt anden målgruppe ved at flytte os ud, hvor vi kan få virksomheder og borgere i tale. Det går op for dem, hvad de kan bruge et jobcenter til, og hvad vi helt gratis kan tilbyde, fortæller sektionsleder i Jobservice Peter Nikolajsen i en pressemeddelelse.

Jobcentret byder traditionen tro på kaffe og kagemand i forbindelse med den officielle åbning af pop-up butikken mandag den 4. september kl. 10.15, hvor udvalgsformand Henrik Vallø (Borgerlisten) klipper den røde snor.

Alle interesserede, både borgere der leder efter et nyt arbejde, eller virksomheder der søger nye medarbejdere, kan møde Jobcentrets konsulenter i Bilka i Esbjerg i hele september. 

Pop-up jobbutik i Esbjerg

Jobcenter Esbjergs første pop-up jobbutik så dagens lys i Esbjerg Storcenter i august 2016.
Siden har der været pop-up jobbutik i Nordby, Ribe og Bramming.