TV der bevæger dig

Ny asfalt skaber langsom trafik og kø på Esbjerg-motorvej

Esbjerg-motorvejen får ny asfalt på flere strækninger og det skaber mandag morgen både langsom trafikafvikling og kø flere steder. Foto: Kim Gram, TV SYD

Esbjerg-motorvejen får ny asfalt på flere strækninger og det skaber mandag morgen både langsom trafikafvikling og kø flere steder.

De næste to uger udskifter Vejdirektoratet den slidte asfalt på E20 Esbjergmotorvejen ved Vejen. Arbejdet finder sted i vestgående retning mellem frakørsel 66 Lunderskov V og frakørsel 69 Brørup.  

Asfaltarbejdet vil medføre, at trafikken i vestgående retning bliver ledt over i det modsatte spor med ét spor farbart i begge retninger i hele døgnet. Der vil være hastighedsbegrænsning på 80 km/t og på 50 km/t på det sted, hvor trafikken ledes over i modsatte spor, og hvor den ledes tilbage. 

Et lignende arbejde har i en uges tid været i gang ved Gørding. Her finder arbejdet sted i vestgående retning mellem frakørsel 70 Holsted og frakørsel 72 Bramming. Asfaltarbejdet vil medføre, at trafikken i retning mod Esbjerg bliver ført over i modsatte kørespor. Dermed er der kun ét spor i hver kørselsretning i alle døgnets timer.

Begge steder er der mandag morgen langsom trafikafvikling og kø-dannelser - og det må forventes at opstå i myldretiderne, så længe arbejdet står på.

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden