Ny bestyrelsesformand glæder sig til udfordringerne

52-årige Torben Seldrup fra Esbjerg er onsdag blevet valgt som ny bestyrelsesformand for Driftsselskabet A/S TV SYD.

Det bliver den nuværende direktør for Musikhuset Esbjerg, Torben Seldrup, der de kommende fire år skal være med til at tegne tv-stationen, og en af udfordringerne bliver at ruste TV SYD til fremtiden i en branche, hvor der sker rigtig meget.

- Med alle de politiske vinde og med de signaler, der kommer fra den nye kulturminister, så skal vi sørge for at positionere os som en vigtig public service station, lyder det fra den nye bestyrelsesformand, der tager over efter Jacob Ejs fra Vejle.

Ifølge Torben Seldrup bliver en af de vigtigste opgaver at sørge for, at TV SYD fortsat er til stede på alle platforme, og at TV SYD fortsætter med at være oplysende og interessant for seerne.

- Samtidig så skal vi arbejde på at fange flere fra den yngre målgruppe, og det skal ske ved, at vi fortsætter med at have nærvær og være i øjenhøjde med vores seere , siger Torben Seldrup.

Ud over valget af Torben Seldrup som bestyrelsesformand,  så er Peder Madsen, direktør på Hotel Koldingfjord og Bente Thomsen, innovation developer på Erhvervsakademi Sydvest, også valgt ind i den nye bestyrelse.